Partener

Partener

Mergem direct către client. Atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Îl vizităm la el acasă și îi oferim toate serviciile de telecomunicații (televiziune prin fibră optică sau prin satelit, internet mobil sau internet fix, telefonie mobilă):

servicii transparente, la costuri reduse, servicii suplimentare de eficientizare a costurilor și de creștere a calității vieții.

Partener

Avantajul de a avea toate aceste servicii de la un singur furnizor este acela că fiecare client va primi o singură factură pentru toate serviciile solicitate și va scuti timpul investit în relația cu mai mulți furnizori.

Cere Oferta

Partener

Partener

Mergem direct către client. Atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Îl vizităm la el acasă și îi oferim toată gama de servicii Enel Energie: furnizare energie electrică, furnizare gaz și servicii adiționale precum Enel Asistență – servicii transparente, la costuri reduse, servicii suplimentare de eficientizare a costurilor și de creștere a calității vieții.

Partener

Avantajul de a avea serviciile de energie electrică și gaz de la un singur furnizor este acela că fiecare client va primi o singură factură pentru toate serviciile solicitate și va scuti timpul investit în relația cu mai mulți furnizori.

Cere Oferta